Анджеліна Джолі зустрілася з колишнім чоловіком Джонні Лі Міллером в Нью-Йорку вдруге за тиждень

Здається, 2021 рік претендує на те, щоб стати роком зіркових возз’єднань. Після відновлення роману 51-річної Дженніфер Лопес і 48-річного Бена Аффлека в бажанні зійтися стали підозрювати 46-річну Анджеліну Джолі і її 48-річного екс-чоловіка Джонні Лі Міллера. Вчора актриса разом зі своїм 17-річним сином Паксом відвідала колишнього чоловіка в його квартирі в Нью-Йорку. Папарацці зняли, як Джолі і Пакс заходили в будинок, де живе Міллер.

Це вже друга зустріч колишнього подружжя за останні кілька днів – у вихідні Анджеліна і Джонні провели разом час за вечерею у нього вдома. Актрису сфотографували біля апартаментів Міллера з пляшкою дорогого вина.

У будинку у Міллера актриса на цей раз провела близько години, а потім вони з Паксом поїхали.

Джонні Лі Міллер був першим чоловіком Анджеліни Джолі. Вони познайомилися на зйомках фільму “Хакери” в 1995 році, а вже через рік узаконили свої стосунки. На той момент Анджеліні було 20 років, а Джонні – 23 роки. Через рік подружжя розлучилося, але офіційне розлучення вони оформили тільки в 1999 році. Причиною розлучення закохані називали напружені робочі графіки – обидвоє не готові були жертвувати кар’єрою заради особистого життя. Незважаючи на розлучення, колишнє подружжя зберегло хороші стосунки і залишилося друзями.

Після розставання Джолі висловила свій жаль стосовно того, що їм не вдалося зберегти шлюб, а також зазначила, що не виключає того, що вони коли-небудь знову одружаться.

Ми з Джонні ніколи не сварилися і не завдавали один одному біль. Я дійсно хотіла стати його дружиною, – зазначила вона.

У Нью-Йорк Джолі прилетіла разом з дітьми (сім’я живе в Лос-Анджелесі), опіку над якими їй тепер за приписом суду доведеться розділити з колишнім чоловіком Бредом Піттом. А ось з якою метою вона завітала в відомий американський мегаполіс і як довго пробуде в місті, невідомо.

Читайте також: Дженніфер Лопес і Бена Аффлека застали за поцілунками

Поділись


Новини партнерів