Дженніфер Лопес і Бена Аффлека застали за поцілунками

Через місяць після перших новин про відновлення роману 51-річної Дженніфер Лопес і 48-річного Бена Аффлека з’явилося перше офіційне підтвердження. Днями репортерам видання Page Six вдалося зняти закохану пару на відео під час їх вечері в Малібу. У ролику Бен і Дженніфер цілуються.

Бен приєднався до коханої і її близьких, щоб відзначити день народження сестри Лопес Лінди, якій виповнилося 50 років. Були присутні на сімейному святі і діти Лопес від її шлюбу з Марком Ентоні – 13-річні Макс і Емма.

Дженніфер нові відносини від рідних не приховує – її мама Гваделупе Бена просто обожнює і навіть недавно відвідала його на знімальному майданчику в Лас-Вегасі, де він працює над новим фільмом.

У минулому мама Дженніфер і Бен були дуже близькі. Гваделупе його дуже любила і засмутилася, коли вони з Дженніфер розлучилися. Вона в захваті від того, що вони знову разом, – ділиться інсайдер.

Він додав, що за вечерею Бен і Джен виглядали дуже щасливими і вели себе ніжно і лагідно по відношенню один до одного.

Вони трималися за руки під столом, – сказало джерело.

Він також сказав, що з дітьми коханої Аффлек швидко знайшов спільну мову – всі відчували себе більш ніж комфортно.

Діти розмовляли з Беном, і він був у чудовому настрої. Він сміявся. Потім вони замовили багато їжі, якою ділилися одне з одним, – додав інсайдер.

Досвід спілкування у актора з дітьми дуже великий. Разом з колишньою дружиною Дженніфер Гарнер він виховує трьох дітей: 15-річну Вайолет, 12-річну Серафіну і дев’ятирічного Семюеля. З екс-дружиною він підтримує хороші відносини, і вчора вони разом зі своїми спадкоємцями возз’єдналися на сімейному обіді, щоб відзначити закінчення шостого класу середньою донькою.

Кажуть, що проти відносин колишнього чоловіка з Лопес Гарнер не заперечує і сподівається, що головним для нього залишаться їхні діти.

З чуток, Лопес зараз активно шукає собі нову нерухомість в Каліфорнії, щоб жити якомога ближче до коханого. Нагадаємо, що пара возз’єдналася через 17 років після розставання – Бен і Дженніфер зустрічалися з 2002 по 2004 рік і навіть були заручені.

Читайте також: Дмитро Монатик показав дружину на яскравих знімках

Поділись


Новини партнерів