Анджеліна Джолі відсвяткувала день народження з дітьми

4 червня відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі відзначала день народження – їй виповнилося 46 років. Закочувати вечірку з цього приводу зірка не стала і провела день разом зі своїми шістьма дітьми: 19-річним Меддоксом, 17-річним Паксом, 16-річною Захарою, 15-річної Шайло і 12-річними Вів’єн і Ноксом.

Інсайдер розповів, що спочатку зоряне сімейство відзначило свято в затишній обстановці вдома, а потім діти влаштували для своєї мами сюрприз.

Вони вирішили її здивувати і запросили на вечерю в ресторан, – сказав він.

З цієї нагоди Джолі навіть зрадила своєму звичному total black образу – в світ вона вийшла в жовтій сукні і нюдових туфлях. Сумка Valentino завершила її образ.

Влаштовувати сюрпризи для своєї мами її діти дуже люблять – актриса зізнавалася, що протягом багатьох років сини і доньки готували для неї щось особливе на День матері.

Найцікавіше для мене в цей день полягає в тому, що я ніколи нічого не планую і нічого не роблю, а діти завжди діють спільно, щоб здивувати мене, – ділилася вона.

День народження Анджеліна, ймовірно, відзначала не в найкращому настрої – недавно стало відомо, що вона програла в суді 57-річному колишньому чоловікові Бреду Пітту по справі про опіку над їхніми дітьми. І хоча винесене рішення поки попереднє, ймовірність того, що воно буде змінено на користь актриси, мінімальна. Так що, швидше за все, опіку над дітьми пара розділить навпіл.

Але миритися з цим зірка не має наміру і буде оскаржувати постанову, щоб домогтися перемоги.

Читайте також: Іраклі Макацарія показав нове фото з коханою

Поділись


Новини партнерів