Кім Кардаш’ян вперше розповіла про проблеми в шлюбі з Каньє Вестом

Про розлучення 40-річної Кім Кардаш’ян та 43-річного Каньє Веста вперше заговорили на початку року, але саме подружжя своє розставання ніяк не коментувало. Однак вчора в ефір вийшов черговий випуск реаліті “Сімейство Кардаш’ян”, головною темою якого стали проблеми в шлюбі Кім і Каньє.

У шоу Кім з рідними проводила час на озері Тахо. Коли вона увійшла в будинок, який вони з сім’єю орендують, вона розлютилася через те, що побачила піднос з печивом на кухні, тому що не хотіла набрати вагу під час поїздки. Після цього вона заявила, що хоче піти в свою кімнату і ніколи звідти не виходити. Її молодша сестра Хлої пояснила причини такої поведінки:

Кім боролася за свої відносини, і це важко, ось чому вона вихлюпує свій гнів і сумує. Іноді ви зганяли злість на чомусь, що не має відношення до подій. Печиво тут ні при чому, – сказала вона.

Після цього сестри поговорили, і Кім зізналася Хлої, що між ними з Каньє немає ворожнечі.

Немає ніякої боротьби. Зараз все спокійно, і я просто живу з цим, – сказала вона.

Хлої розповіла, що Кім і Каньє посварилися просто перед сімейною поїздкою, тому її сестра сильно переживає.

А потім Кім зі сльозами на очах розповіла сестрам, що призвело її до розриву з чоловіком.

Чесно кажучи, я більше не можу. Чому я все там, де застрягла на довгі роки? Він їде в інший штат щороку. А я повинна бути разом з ним, щоб ростити дітей. І він прекрасний батько, він виконав приголомшливу роботу. Я думаю, що він заслуговує когось, хто зможе підтримати кожен його крок, слідувати за ним усюди і переїхати в Вайомінг. Я не можу цього зробити. У нього повинна бути дружина, яка підтримає його в усьому, буде подорожувати з ним і робити все для нього, – сказала Кім.

Після цього вона заявила, що відчуває себе невдахою, бо не може бути тією дружиною, яка, на її думку, потрібна Каньє.

На розлучення з чоловіком Кім подала в лютому, через два місяці після того, як було знято цей епізод. З чуток, подружжя розлучається без скандалів. У шлюбі у пари народилося четверо дітей. Вест просить суд про спільну юридичну та фізичну опіку над ними.

Читайте також: Інсайдер розповів усю правду про відносини Дженніфер Лопес і Бена Аффлека

Поділись


Новини партнерів