Інсайдер розповів усю правду про відносини Дженніфер Лопес і Бена Аффлека

51-річна Дженніфер Лопес і 48-річний Бен Аффлек, які недавно відновили свій роман, активно працюють над тим, щоб вивести відносини на новий рівень. Джерело видання People розповіло, що минулі вихідні Лопес провела в Лос-Анджелесі, проте з Аффлеком не бачилася, так як була зайнята своїми справами, що її сильно засмутило.

Бен і Дженніфер проводять разом майже увесь вільний час, і навіть відстань їм не перешкода.

Вони будуть продовжувати курсувати між Лос-Анджелесом і Маямі. Вони дуже щасливі разом, – поділилося джерело.

Нещодавно Бен прилітав в будинок до своєї коханої до Флориди, де вони разом провели невелику відпустку.

Джерело також розповіло, що пара вже починає обговорювати спільне майбутнє.

Це не випадковий зв’язок. Вони ставляться до цього дуже серйозно і хочуть, щоб їх відносини тривали довго, – додав анонім.

Офіційно оголошувати про свій роман пара не поспішає, проте на публіці вони поводяться як закохані. Очевидці розповідали, що в спортзалі в Маямі Бен і Дженніфер цілувалися і обіймалися.

Вони не намагалися приховати той факт, що були разом. Вони чудові люди. Ніхто не стояв біля спортзалу і не говорив, щоб до них не підходили. Ніхто їх не турбував. Всі з повагою поставилися один до одного, – розповів інсайдер.

Днями Бена і Дженніфер знову помітили разом – вони влаштували побачення в новому ресторані в Західному Голлівуді. Пара приїхала на автомобілі Бена і зайшла в заклад за руки. Схоже, офіційне підтвердження роману – це всього лише справа часу. Тим більше що Дженніфер вже була готова це зробити ще деякий час назад.

Нагадаємо, що Бен Аффлек і Дженніфер Лопес зустрічалися з 2002 по 2004 рік і навіть були заручені. Однак весілля вони скасували за кілька днів до призначеної дати, пославшись на громадський тиск і надмірну увагу до їхнього роману.

Читайте також: Ребел Вілсон похизувалася результатами схуднення та показала фігуру в купальнику

Поділись


Новини партнерів