Ребел Вілсон похизувалася результатами схуднення та показала фігуру в купальнику

41-річна актриса Ребел Вілсон продовжує вражати шанувальників своїми результатами схуднення. Вчора зірка поділилася знімком в купальнику, зробленим на пляжі, і знову отримала щедру порцію компліментів.

Неймовірна трансформація. Поки не пройдеш через це, не дізнаєшся, наскільки це важко. Фантастична Ребел. Продовжуйте надихати.

Ви виглядаєте чудово! Це так надихає! – пишуть їй в мережі.

Активно худнути Вілсон почала минулого року. Вона зізналася, що позбулася більш ніж 27 кілограмів зайвої ваги. Проте актриса відзначала, що цифра на вагах ніколи не була для неї дуже важливою.

Я не зациклююсь на цифрах. Я все ще схожа на саму себе. Мені подобаються пишні форми, і у мене, як і раніше, пишна фігура, просто більш здорова версія. Це і було моєю метою. Я просто намагаюся надихнути всіх на те, щоб бути більш здоровими версіями самих себе. І це зовсім не обов’язково означає, що ви станете худішими. Це означає, що ваш спосіб життя буде більш здоровим. Мені подобається думати, що я виглядаю добре в будь-якому розмірі, – розповіла Ребел.

Схуднути зірці допомогли дієта, заснована на вживанні продуктів з високим вмістом лугів, інтервальне голодування, усвідомлене харчування і, звичайно, велика фізична активність: високоінтенсивні тренування, серфінг і піші прогулянки.

Читайте також: Маша Єфросиніна похизувалася ідеальною фігурою в купальнику

Поділись


Новини партнерів