Інсайдер розповів, як Анджеліна Джолі відреагувала на перемогу Бреда Пітта над нею в суді: “Вона ніколи його не пробачить”

Днями Верховний суд Лос-Анджелеса виніс попереднє рішення у справі про опіку над дітьми 45-річної Анджеліни Джолі і 57-річного Бреда Пітта. Згідно з ним, перемогу здобув актор – суддя Джон Удеркірк надав колишньому подружжю право спільної опіки.

Такий результат, зрозуміло, Пітта повністю влаштував – саме цього він і домагався кілька років. А ось Джолі, за словами інсайдера, була вкрай розчарована цим рішенням. Він додав, що актриса вже планує наступні кроки, тому що не збирається миритися з поразкою.

Вона ніколи не пробачить Бреда і буде використовувати все, що у неї є, щоб оскаржити постанову. Вона стверджує, що це ще далеко не кінець, і вірить, що справедливість восторжествує, – зазначив він.

Нагадаємо, що Анджеліна Джолі і Бред Пітт боролися в суді за опіку над п’ятьма дітьми: прийомними, 17-річним Паксом і 16-річною Захарою, і біологічними, 14-річно. Шайло і 12-річними Вів’єн і Ноксом. Ще один прийомний син пари, 19-річний Меддокс, в силу віку юридичної опіки не потребує.

Суддю, який займався справою пари, Джолі вже намагалася неодноразово від неї усунути. Останньою її претензією до нього стало те, що він не дозволив їх з Піттом дітям дати свідчення в суді.

Так як нинішнє рішення у справі про опіку є лише попереднім, Пітт знає, що Джолі спробує його оскаржити, проте джерела кажуть, що він більше не дозволить їй диктувати умови.

Він не бажає Енджі зла. Його двері відкриті, якщо вона буде вести себе цивілізовано, – додав інсайдер.

Читайте також: Інсайдер розповів усю правду про відносини Дженніфер Лопес і Бена Аффлека

Поділись


Новини партнерів