Сієнна Міллер спровокувала чутки про новий роман зі своїм близьким другом

39-річна Сієнна Міллер розлучилася з 30-річним галеристом Лукасом Цвірнером ще в кінці літа минулого року, і з того моменту про її особисте життя в пресі нічого чутно не було. Однак нещодавно актриса, судячи з усього, вирішила придивитися до свого близького друга Арчі Кесвіке. Принаймні, саме про це красномовно говорять знімки з їх вчорашньої прогулянки по Нью-Йорку.

На цих фото Сієнна і Арчі спочатку тримаються за руки під час прогулянки, після якої пліч-о-пліч сидять в ресторані і раз у раз обмінюються милими фразами. До слова, в цілому нові фото Сієнна і Арчі виглядають досить невинно: на них пара не зливається в пристрасних поцілунках і обіймах – тому не виключено, що вони, як і раніше, просто близькі друзі.

Арчі Кесвіке близько 40 років, він досить успішний і забезпечений. Він є директором компанії Mandarin Oriental Hotel Group Limited, що управляє мережею шикарних готелів, а також курортами, спа-центрами та житловими комплексами по всьому світу. Близько десяти років тому Арчі був заручений з моделлю Еліс Ругге-Прайс, яка є близькою подругою принців Вільяма і Гаррі, проте весіллям справа так і не скінчилося. Сієнна ж знайома з Арчі вже багато років. Ще в своєму інтерв’ю десятирічної давності вона називала його своїм “близьким другом”, а також неодноразово виходила з Кесвіке в світ.

Поки будь-які подробиці відносин пари невідомі, проте шанувальники актриси переконані, що між ними явно щось більше, ніж просто ніжна дружба. Якщо підозри шанувальників підтвердяться, то це буде перше серйозне захоплення Міллер після розставання з Лукасом Цвірнером. Вони були разом близько року і, за чутками, навіть були заручені. Причини їх розриву не розголошуються, проте його ініціатором стала саме Міллер.

Читайте також: Ребел Вілсон похизувалася результатами схуднення та показала фігуру в купальнику

Поділись


Новини партнерів