Колишній чоловік Гайді Клум Сіл розповів про спільне виховання чотирьох дітей: “Це непросто”

У своєму недавньому інтерв’ю 58-річний співак Сіл розповів, як вони разом з 47-річною колишньою дружиною Гайді Клум виховують чотирьох спільних дітей – трьох біологічних, 15-річного Генрі, 14-річного Йохана і 11-річну Лу, і 17-річну Гелен, яку музикант удочерив ще в дитинстві. Сіл зізнався, що вони з Гайді часто стикаються з різного роду проблемами, тому що так і не змогли освоїти командну роботу в питаннях опіки.

Іноді буває дуже непросто. Спільне виховання дітей вимагає командної роботи. Якщо ви команда, то це дійсно легко, а в іншому випадку перетворюється в виклик. Однак, якщо ви нічого не знаєте про командну роботу, все може розвалитися на шматки, – поділився своєю думкою Сіл.

Музикант також уточнив, що вони з Клум ніколи, по суті, не були тією самою командою, через що до цього дня відчувають труднощі в спільному вихованні чотирьох дітей. При цьому Сіл зазначив, що їхні спадкоємці в цілому не сильно страждають через постійні протиріччя між батьками, тому що з самого народження мають ряд привілеїв, якими можуть похвалитися далеко не всі:

У наших дітей немає проблем в широкому сенсі цього слова. Вони живуть в гарному будинку, їм не потрібно турбуватися про їжу на столі. У них також є перевага в отриманні відмінної освіти.

Нагадаємо, що в минулому році колишнє подружжя дійсно зіткнулося з проблемою, для вирішення якої їм навіть довелося залучати суд. Тоді Сіл виступив проти того, щоб Гайді в розпал пандемії коронавірусу вивозила дітей до себе на батьківщину в Німеччину, де на той момент брала участь в зйомках шоу “Топ-модель по-американськи”. Співак висловив побоювання, що через обмежувальні заходи, пов’язані з пандемією, діти можуть потім довгий час не в’їхати в США. Згодом Гайді і Сілу все ж вдалося домовитися: співак отримав можливість відвідувати дітей в будь-який час, поки вони знаходяться в Німеччині, а після повернення спадкоємців в США проводити з ними більше часу.

Нагадаємо, Гайді Клум і Сіл були одружені з 2005 по 2012 рік. Вони познайомилися, коли Гайді була вагітна старшою дочкою Гелен, біологічним батьком якої є бізнесмен Флавіо Бріаторе (він не бере участі в вихованні дівчинки). У 2009-му Сіл офіційно удочерив Гелен, крім того, в шлюбі у них народилися ще двоє синів і дочка.

Поділись


Новини партнерів