A $ AP Rocky офіційно підтвердив відносини з Ріанною

32-річний репер вперше вирішив офіційно прокоментувати відносини з Ріанною. Він розповів про свій роман з 33-річною співачкою в журналі GQ, з’явившись на його червневій обкладинці. Виконавець заявив, що Ріанна – «любов всього його життя, його леді».

На питання «Як ви почуваєтеся у стосунках» A $ AP Rocky відповів: «Так набагато краще. Круто, коли у тебе є «та сама». Вона вартує як, напевно, мільйони інших. Я думаю, що вона і є моя, вона – та сама».

Виконавець поділився своїми думками про створення сім’ї, сказавши, що планує стати батьком. «Я думаю, що був би неймовірним, дивним і в цілому приголомшливим батьком», – зізнався із задоволенням коханий Ріанни.

Також артист розповів, що під час карантину він і співачка відправилися в подорож по країні на автобусі. А ще саме Ріанна надихнула його на створення деяких музичних проектів, які зовсім скоро побачить світ. Вона не тільки допомагає йому генерувати ідеї, а й дає свої коментарі з приводу нових треків.

«Я думаю, що вкрай важливо мати когось, від кого можна підзарядитися творчими ідеями. Добре, коли є інша точка зору», – сказав він.

Нагадаємо, в листопаді анонімні джерела підтвердили відносини Ріанни і A $ AP Rocky. Зірки почали зустрічатися після декількох років дружби. А вперше чутки про роман пари з’явилися після того, як Ріанна розлучилася зі своїм бойфрендом, мільярдером Хассаном Джамілем, в січні 2020 року.

Поділись


Новини партнерів