Сальма Гаєк розповіла, що ледь не померла через коронавірус

54-річна Сальма Гаєк стала героїнею нового випуску видання Variety. В своєму інтерв’ю актриса розповіла, що перехворіла коронавірусом. Хвороба у зірки проходила дуже важко – Сальма зізналася, що знаходилася на межі смерті.

Вона розповіла, що її навіть підключили до апарату штучної вентиляції легенів, і вона провела близько семи тижнів в ізоляції в своєму будинку.

Мій лікар благав мене лягти в лікарню, тому що мені було дуже погано. Але я сказала: ні, краще померти вдома, – поділилася вона.

Незважаючи на те, що від хвороби вона оговталася, її наслідки все ще позначаються на стані актриси: Гаєк зізналася, що дуже сильно втомлюється. Тому робота у фільмі “Будинок Гуччі” , в якому вона знімається разом з Леді Гагою і Адамом Драйвером, виявилася для неї оптимальною за обсягом.

Це займало не так багато часу, і було легко. Ідеальна робота. Я не змогла б працювати більше, тому що дуже втомлювалася, – зізналася вона.

В інтерв’ю Гаєк також розповіла про есе, яке вона написала для видання The New York Times в 2017 році. У ньому зірка розповіла про домагання з боку Харві Вайнштейна, з якими вона зіткнулася особисто. У статті вона написала, що продюсер пропонував їй прийняти разом з ним душ, а також зайнятися з ним оральним сексом. Як зізнається Сальма, досвід написання есе був для неї болісним.

Мені довелося переконати себе, що я боєць і перш за все та, хто зміг врятуватися. Коли спливла вся ця історія з Харві, я не знала, що це сталося з такою кількістю жінок. Я впала в сильну депресію на кілька місяців. Коли я писала статтю, я взагалі не була впевнена, що покажу її кому-небудь, – сказала Сальма.

Вона розповіла, що впоратися з депресією їй допоміг 58-річний чоловік Франсуа-Анрі Піно.

Хоча він був шокований і засмучений через те, що я не розповіла йому, через що мені довелося пройти, він повів себе просто чудово, – додала вона.

Нагадаємо, що 69-річний Харві Вайнштейн зараз відбуває тюремне ув’язнення за злочини сексуального характеру. Його засудили до 23 років позбавлення волі.

Поділись


Новини партнерів