Співак Джейсон Деруло вперше став батьком

31-річний співак Джейсон Деруло і його 27-річна кохана, модель Джена Фрумс, вперше стали батьками – 8 травня біля пари народився син, якого вони назвали Джейсон Кінг. Вчора Джена поділилася в соцмережі знімками з лікарняної палати і кадрами першого тижня життя малюка.

У житті тепер стало набагато більше сенсу, і я дуже за це вдячна. Я так люблю цього малюка, і він – все, що мені було коли-небудь потрібно, – написала вона.

Про вагітність Джени стало відомо в кінці березня.

З матір’ю своєї дитини Деруло познайомився незадовго до початку пандемії в спортзалі, і, за його словами, ця зустріч відбулася в дуже правильний для нього час.

У мене тоді якраз стало з’являтися сильне бажання завести дитину. І я зустрів людину, з якою відчув зв’язок, в потрібний час, – поділився він.

Минулого місяця в шоу Дрю Беррімор Деруло розповідав, що дуже схвильований тим, що у нього народиться син.

Я багато зробив в житті, чи не так? І зараз я думаю: а з ким би я міг поділитися цим? Крім того, немає чоловіка, який би міг носити моє прізвище. У моїх брата і сестри народилися дівчатка, так що Деруло більше немає. Начебто це був знак, що мені потрібно було зробити це, щоб продовжити наш рід, – розповів він.

Поділись


Новини партнерів