Меган Фокс відверто розповіла про труднощі у вихованні трьох синів

Від колишнього чоловіка Браяна Остіна Гріна у 34-річної Меган Фокс є троє синів: восьмирічний Ноа, семирічний Боді і чотирирічний Джорні. Вчора зірка стала гостею шоу Келлі Кларксон The Kelly Clarkson Show, де розповіла, як справляється з їх вихованням.

Кожен день і цілий день це як турнір зі змішаних єдиноборств UFC Fight Night. Виделки – це зброя. Нам потрібно жити в кімнаті, оббитих повстю, щоб всі були в безпеці, – пожартувала зірка.

При цьому вона зазначила, що діти прекрасно ладнають і люблять один одного, але постійно б’ються.

Вони люблять один одного. Вони кращі друзі, але боротьба йде безупинно, тому що у них дуже багато енергії. Вони навіть можуть видирати одне одному волосся, – додала Меган.

Після розставання своїх батьків діти Меган Фокс і Браяна Остіна Гріна залишилися жити з матір’ю, але актор через суд домагається спільної юридичної та фізичної опіки над ними. Шлюборозлучний процес пари триває вже півроку, і поки говорити про його завершення не доводиться. Як кажуть інсайдери, Браян все ускладнює, в той час як Меган хочеться скоріше з усім закінчити.

Уже рік Фокс зустрічається з репером Колсоном Бейкером, і, як розповіли джерела, вона представила його своїм дітям. Бойфренда своєї мами вони схвалили.

Меган любить своїх хлопчиків, і вони завжди будуть її пріоритетом. Вона дуже рада, що вони прийняли Колсона, – поділилося джерело.

Досвід спілкування з дітьми у 31-річного Колсона є – сам він виховує 12-річну дочку Кейсі від попередніх стосунків.

Читайте також: Плюс-сайз модель Тесс Голлідей заявила, що страждає на анорексію

Поділись


Новини партнерів