Плюс-сайз модель Тесс Голлідей заявила, що страждає на анорексію

Одна з найбільших моделей в світі розповіла про те, що лікується від розладу харчової поведінки.

Відома плюс-сайз модель Тесс Голлідей зізналася в проблемах зі здоров’ям. 155-кілограмова зірка соцмереж заявила, що страждає атиповою анорексією. Одна з найбільших моделей світу вважає, що не обов’язково важити, як пір’їнка, щоб захворіти розладом харчової поведінки.

У Twitter Тесс Голлідей заявила, що лікується від анорексії. За її словами, культура, яка цінує худобу, занадто тисне на людей із зайвою вагою. Тепер модель пообіцяла піклуватися, а не карати себе. У Instagram вона детальніше написала про свої почуття.

«Подивіться на наш біль. Подивіться, як ви можете бути співучасником культури, яка створює такі умови, а потім заперечуєте саму її реальність. Світ, може бути, не готовий до цієї розмови, і це нормально. Але я тут заради моїх товстих людей, заради наших історій, які так довго залишалися невидимими. Ми заслуговуємо зцілення. Ми заслуговуємо свободи», – написала Тесс Голлідей.

Приводом таких висловлювань послужило те, що шанувальники почали критикувати модель після схуднення. У відповідь жінка зізналася, що з дитинства не могла з’їсти навіть маленький шматочок без почуття провини. Тесс Голлідей відмовилася від руйнівних дієт і самобичування. Пройшовши через цькування через зайву вагу, вона вирішила піклуватися про себе і позбутися від проблем з психологічним здоров’ям.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от T E S S H🍒L L I D A Y (@tessholliday)

Читайте також: Молодша донька Демі Мур і Брюса Вілліса виходить заміж

Поділись


Новини партнерів