Молодша донька Демі Мур і Брюса Вілліса виходить заміж

27-річна донька 58-річної Демі Мур і 66-річного Брюса Вілліса Талула напередодні оголосила про свої заручини з 31-річним артистом і режисером Діллоном Бассом. На своїй сторінці в Instagram дівчина опублікувала серію кадрів, на яких коханий встає перед нею на одне коліно і просить її руки.

З абсолютною впевненістю,- так актриса підписала знімки зі своїх заручин.

Пізніше дівчина опублікувала короткий ролик, на якому продемонструвала на руці кільце з великим блискучим каменем.

Руки все ще трясуться. Я наречена! – написала Талула в підписі до відео.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от tallulah (@buuski)

Діллон теж повідомив про щасливу подію в своєму житті в своєму Instagram. Він опублікував кілька кадрів, зроблених в день заручин, і в черговий раз зізнався Талулі в коханні:

Нарешті я можу називати тебе своєю нареченою. Нескінченно люблю тебе, Буускі Лу, ти мій найкращий друг.

Молодшу доньку Демі Мур і Брюса Вілліса вже встигли привітати її сестри Румер і Скаут.

Я неймовірно натхненна цим радісним святом любові! Гіп-гіп-ура! Брат, ласкаво просимо в сім’ю Віллісів, – написала Скаут.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Scout laRue Willis (@scoutlaruewillis)

Люблю цих божевільних дітей! Вітаю вас і люблю так само безмірно, як і схвильована через те, що сталося, – додала Румер.

Про свій роман Талула Вілліс і Діллон Басс публічно заявили трішки більше року тому – в лютому 2020-го. З того моменту вони активно публікують в соцмережах спільні знімки і признаються один одному в почуттях.

Нагадаємо, що після розлучення батьки Талули Демі Мур і Брюс Вілліс залишилися в чудових стосунках. Вони до цього дня часто проводять час разом з трьома доньками, а в минулому році навіть сиділи на карантині в одному будинку. Крім трьох дітей від Демі у Брюса також є дві молодші доньки від фотомоделі Емми Хемінг, з якою вони одружилися в 2009 році.

Поділись


Новини партнерів