Єва Мендес зізналася, що комплексувала через свою зовнішність

Навіть у знаменитостей, які здаються ідеальними і бездоганними, є комплекси. Так, 47-річна актриса Єва Мендес зізналася, що раніше вона комплексувала з приводу своєї зовнішності і вважала її дивною.

Вчора вона поділилася в своєму Instagram знімком з фільму 20-річної давності (з якого саме, вона не уточнила) і написала, що тоді їй не подобалося, як вона виглядає.

Я пам’ятаю, що, коли побачила цю фотографію, подумала, що моє обличчя виглядає дивно і що структура кістки незвичайна. Ну ви знаєте, весь той набір невпевненості, яка тільки може бути у 26-річної дівчини. Але минуло 20 років, і тепер я хотіла б, щоб у мене було те саме “дивне” обличчя і та сама “незвичайна” структура кістки. Так ось, до чого я це говорю? Можливо, якщо вам не подобається ваше фото, вам просто потрібно почекати, коли пройде 20 років, і тоді ви його полюбите. “Користуйтеся своєю молодістю, поки вона не зникла”, – сказав Оскар Вайльд, – написала Мендес.

Передплатники зірки відзначили, що у них були схожі думки, але тепер вони зрозуміли, якими безглуздими й несправедливими були їхні претензії до себе.

Коли мені було 23 роки, у мене було два сивих волоска, і я так переживала через це. А тепер мені 46, і я вся сива. Я б хотіла повернутися в той час і дати собі хороший ляпас!

Дякую за цей пост! Я часто дивлюся на свої фотографії і думаю: чому, чорт візьми, я була така не впевнена в собі? – пишуть її фоловери.

Втім, багато шанувальників Мендес відзначили, що з роками вона майже не змінилася і зараз виглядає так само, як і 20 років тому.

Ви виглядаєте так, немов взагалі не старієте. Абсолютна краса.

Прекрасна тоді, прекрасна і зараз.

У вас має бути красиве серце, щоб зберігати в ньому таку красу. Завжди прекрасна!

Ви нітрохи не змінилися і виглядаєте так само,

– підтримали її користувачі мережі.

До речі, Мендес не виступає проти “уколів краси” і пластичної хірургії. Але чи вдавалася вона сама до допомоги пластичних хірургів, невідомо.

Читайте також: Чим корисний для людини сік буряка

Поділись


Новини партнерів