Модель Ешлі Морган Смітлайн розповіла про насильство з боку Меріліна Менсона

На сьогоднішній день вже 15 жінок звинуватили 52-річного Меріліна Менсона в жорстокому психологічному і сексуальному насильстві. Серед них були його екс-кохана Еван Рейчел Вуд, співачка Фібі Бріджерс, зірка “Ігри престолів” Есме Б’янко, а також багато інших. Ще однією жертвою рок-музиканта є і модель Ешлі Морган Смітлайн. Вперше про насильство з боку Менсона вона розповіла в лютому цього року, а нещодавно дала відверте інтерв’ю People, в якому поділилася подробицями їх відносин.

Ешлі розповіла, що з Мерліном вони познайомилися влітку 2010 року, коли вона працювала моделлю в Азії. Тоді Менсон зв’язався з нею, щоб запропонувати роль в одному з фільмів, а Смітлайн з радістю погодилася. Модель розповіла, що дуже швидко почала відчувати глибокий зв’язок з музикантом, і зізналася, що він підкорив її своїм інтелектом.

Мерилін і Ешлі стали обмінюватися текстовими повідомленнями, а в листопаді 2010-го вона прилетіла до нього в Лос-Анджелес. Агресію рокер почав проявляти вже під час зйомок. Тоді, за словами моделі, він бив її по оголеній спині, брехав їй про час доби і змушував працювати до світанку. Через якийсь час фізичне насильство переросло в сексуальне. Якось Ешлі прокинулася і зрозуміла, що її руки зв’язані. Тоді Мерилін зайнявся з нею сексом проти її волі, коли вона ще спала.

Він увесь час говорив мені: “Ти не можеш згвалтувати того, в кого закоханий”,- так Менсон, за словами Ешлі, виправдовував свої дії.

Смітлайн також розповіла, що якось Мерилін вирізав свої ініціали ножем на її стегні. Шрами від цієї рани досі нагадують моделі про пережите насильство.

Мені промили мізки, і цей факт змушує мене відчувати себе огидно, – зізнається Ешлі.

Смітлайн повідомила в інтерв’ю, що одного разу вони уклали з Менсоном “кривавий пакт”: він нібито зробив розріз на її животі і випив звідти кров, а потім змусив дівчину зробити те ж саме з ним. Ешлі розповіла, що Мерилін часто закривав її в “кімнаті для поганих дівчаток” – скляному кубі, встановленому в його кімнаті, про який раніше згадували і інші передбачувані жертви рокера. За словами моделі, в цій кімнаті вона побувала не менше 100 разів.

Ешлі також розповіла, що якось під час чергового згвалтування Менсон зламав їй ніс, а одного разу кинув у неї ніж через всю кімнату, лише дивом не зачепивши її. За словами дівчини, Мерилін завжди знаходився під впливом алкоголю і наркотиків.

У якийсь момент я запитала його: “Ти хочеш, щоб я наклала на себе руки? Щоб просто вбила себе?” – згадує ті страшні епізоди зі свого життя Смітлайн.

Ешлі стверджує, що кілька разів намагалася піти від свого мучителя, проте кожного разу поверталася, тому що була емоційно від нього залежна. Їхні стосунки, за словами моделі, тривали аж до січня 2013 року.

Розповісти про це всьому світу Ешлі змогла тільки після зустрічі з Еван Рейчел Вуд, Есме Б’янко і іншими жертвами рокера. Тоді вона зрозуміла, що не самотня, і перестала відчувати сором і провину. При цьому Смітлайн як і раніше страждає від нічних кошмарів і посттравматичного розладу. Вона сподівається, що її одкровення допоможуть зупинити “найстрашнішого монстра в світі”.

Я не жертва. Я, чорт візьми людина, яка вижила! Я хочу, щоб всі люди знали, хто він такий. Мої одкровення варті того, щоб більше жодна жінка не постраждала, – каже Ешлі.

Раніше представники Меріліна Менсона заперечували звинувачення моделі на адресу їх підзахисного. За словами адвокатів музиканта, в заявах Смітлайн занадто багато брехні. Крім того, вони заявили, що відносини Менсона і Смітлайн не тривали більше тижня, в той час як вона стверджувала, що насильство над нею тривало близько двох років.

Нагадаємо, що зараз розслідуванням справи Меріліна Менсона займаються правоохоронні органи.

Читайте також: Настя Каменських влаштувала гучну вечірку в мексиканському стилі

Поділись


Новини партнерів