Настя Каменських влаштувала гучну вечірку в мексиканському стилі

Настя Каменських вразила підтягнутою фігурою та показала ефектну розтяжку

У родині Насті Каменських і репера Потапа відбулася важлива подія. Співачка відсвяткувала свій день народження.

Виконавиці виповнилося 34 роки. З раннього ранку артистка буквально купалася в привітаннях і теплих побажаннях. А ближче до вечора вона влаштувала гучну вечірку, на якій зібрала найближчих друзів. У число гостей увійшла і мама іменинниці.

Свято було вирішено провести в мексиканському стилі. Настя обожнює цю країну, її культуру і естетику. Нещодавно поп-зірка повернулася з подорожі в Мексику. Каменських захотіла знову зануритися в цю дивовижну атмосферу.

«Ми, звичайно, виїхали з Мексики, але Мексика нікуди не поїхала від нас. Настя, з днем ​​народження, моя красуня! Гуляємо сьогодні, Наська», – повідомив Потап.

Винуватиця торжества обрала для вечірки розкішний образ, надихнувшись знаменитою художницею Фрідою Кало. Співачка одягла ефектну чорну сукню з відкритими плечима, зібравши волосся вгору і прикрасивши зачіску красивим вінком зі штучних квітів. Яскравий макіяж з акцентом на губи – б’юті-образ знаменитості був бездоганним.

Настя веселилася в колі найближчих людей, танцюючи під власні треки. До слова, співачка записала кілька пісень іспанською мовою.

Поділись


Новини партнерів