Руні Мара відверто розповіла, як почувається в ролі матері

36-річна Руні Мара і 46-річний Хоакін Фенікс – одна з найбільш закритих голлівудських пар. Закохані не діляться подробицями особистого життя, а про народження свого сина Рівера (малюк був названий на честь покійного брата актора, з яким Хоакін був дуже близький) вони розповіли взагалі через два місяці після його появи на світ.

Про дитину пара говорить рідко, однак недавно Мара все ж розговорилася і розповіла про материнство в відкритому листі в рамках кампанії організації захисту тварин Farm Sanctuary в честь Дня матері.

Для мене, як для новоспеченої матері, День матері в цьому році набув особливого значення. Виховання нашого сина Рівера відкрило моє серце для абсолютно нового життя, наповненою надією і великою рішучістю для створення більш доброго і стійкого миру, – написала вона.

Руні Мара і Хоакін Фенікс разом вже більше чотирьох років – вони познайомилися на зйомках фільму “Вона” у 2013 році, але романтичні відносини між ними почалися лише через кілька років. Як розповів Фенікс, довгий час вони з Марою спілкувалися по листуванню, а інсайдери кажуть, що Хоакін взагалі спочатку думав, що Руні його зневажає. Як виявилося, насправді він їй дуже подобався, але показати це вона боялася, а така її поведінка була захисною реакцією.

З чуток, майже два роки тому пара побралася. Однак до сих пір весілля вони так і не зіграли.

Читайте також: Настя Каменських влаштувала гучну вечірку в мексиканському стилі

Поділись


Новини партнерів