Друг Адель поділився архівними знімками співачки з нагоди її дня народження

Співачка Адель, якій сьогодні виповнюється 33 роки, вже кілька місяців не радувала шанувальників новими постами в Instagram. Зате привітання їй точно летять зараз зі всіх куточків світу. Уже привітав виконавицю і її близький друг і візажист Майкл Ештон.

У своєму блозі він поділився цілою серією архівних кадрів, на яких вони зображені в абсолютно різних ситуаціях: на вечірці, в домашній обстановці і за лаштунками концерту.

Адель на фото позує і без макіяжу, і зі своїми фірмовими стрілками, а на одному з фото пробує себе в якості візажиста, намагаючись нафарбувати Майкла.

Як ми могли думати, що фотки на Blackberry – нормальні? Макіяж, спогади і чарівні моменти, – з гумором підписав серію знімків Майкл.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от MICHAEL ASHTON (@michaelashton)

Ностальгічним вийшло привітання і у ще однієї подруги Адель, письменниці Лори Докрілл. Вона знайшла у себе в архіві фото з Хеллоувіна. На ньому Адель перевтілилася в Джорджа Майкла (він був її улюбленим виконавцем), а сама Лора приміряла образ Бітлджуса.

Переконайтеся, що ви дружите з кимось, хто не ходить на маскарадні вечірки, одягаючись як сексуальна кішечка. Туфлі на плоскій підошві на все життя! Я так сильно тебе люблю, Адель! З Днем народження, – написала Лора.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Laura Dockrill (@lauraleedockrill)

Читайте також: Молодша донька Демі Мур і Брюса Вілліса виходить заміж

Поділись


Новини партнерів