Інсайдер розповів про стосунки Джорджа і Амаль Клуні

Довгий час відомий актор Джордж Клуні носив звання одного з найбільш завидних голлівудських холостяків. Але в 2014 році він цього титулу позбувся, одружившись на адвокаті з прав людини Амаль Аламуддін.

За словами інсайдера, Джордж вважає, що йому з дружиною дуже пощастило, і каже, що це він зірвав джекпот, а не вона.

Він дуже довго сумнівався, що коли-небудь зустріне ту саму другу половинку, про яку завжди мріяв. Але коли з’явилася Амаль, все змінилося. Не буде перебільшенням сказати, що вона буквально збила його з ніг, – сказав він.

Проте, як і у всіх пар, у подружжя бувають труднощі у відносинах, але вони завжди шукають шляхи їх вирішення.

Вони намагаються адаптуватися до певних ситуацій і проблем. Вони знаходять компроміс, встановлюють межі і виявляють терпіння, щоб зберегти відносини в потрібному руслі, – сказав він.

Незважаючи на те, що 59-річний Джордж і 43-річна Амаль раніше багато часу проводили в своєму будинку в Італії на озері Комо, зараз вони разом з трирічними дітьми Еллою та Олександром в основному живуть в Лос-Анджелесі через пандемію коронавірусу.

Це дало їм можливість більше часу проводити разом. Зараз відносини Джорджа і Амаль дуже надійні і міцні, – відзначило джерело.

Здатність подружжя йти на компроміс допомагає їм у вихованні дітей. Інсайдер зазначив, що вони розділяють батьківські обов’язки і знайшли баланс між особистим життям і кар’єрою.

Джордж дуже відданий і люблячий батько. Він завжди думає про вчинки, які змусять дітей відчути, як сильно їх цінують, і нагадує їм, що їхня мама – головна, – сказав інсайдер.

За його словами, про розширення сім’ї пара не думає, але таку можливість все ж не виключає.

Він задоволений тим, що у нього є, і Амаль теж. Але, як то кажуть, ніколи не кажи “ніколи”, так що все можливо,- додав він.

Читайте також: Ребел Вілсон поділилася результатами схуднення

Поділись


Новини партнерів