Ребел Вілсон поділилася результатами схуднення

41-річна актриса Ребел Вілсон, якій в 2020 році вдалося схуднути більш ніж на 20 кілограмів, поділилася з передплатниками новими Селфі, на яких вона позує в облягаючому боді.

Вона чарівна на знімальному майданчику сьогодні, – підписала свої знімки зірка фільму “Ідеальний голос”.

Варто відзначити, що австралійська актриса після схуднення не часто тішила передплатників подібними фото, вважаючи за краще ділитися знімками в спортивних легінсах зі спортзалу або з задоволенням позуючи в елегантних вечірніх сукнях (наприклад, в лютому вона приміряла сукню Safiyaa, в якій раніше на публіці з’являлася Меган Маркл).

Минулий рік Ребел оголосила “роком здоров’я”: вона пройшла ряд детокс-програм, займалася фітнесом і документувала в своєму блозі досягнуті зміни. У листопаді минулого року їй вдалося досягти своєї мети – знизити вагу до 75 кілограмів.

Незважаючи на те, що мова йде не про кількість кілограмів, а про те, щоб бути здоровою, мені потрібно було мати цифру в якості мети, і це була відмітка в 75 кілограмів, – пояснила Ребел.

Вілсон також розповіла, що перейшла на дієту з високим вмістом білка і ввела щоденні фізичні навантаження. Її особистий тренер Джоно Кастано відзначав, що для підтримки форми кожна людина повинна проявляти фізичну активність хоча б 45 хвилин в день.

Це не обов’язково повинні бути виснажливі заняття. Це може бути навіть просто прогулянка, – пояснював він.

Нагадаємо, що в лютому цього року Вілсон розлучилася зі своїм бойфрендом, мільярдером Джейкобом Бушем.

Читайте також: Анастасія Приходько розсекретила свою вагу після народження третьої дитини

Поділись


Новини партнерів