Зірка серіалу “Гра престолів” Наталі Дормер вперше стала мамою

39-річна актриса Наталі Дормер, знайома глядачам за серіалами “Тюдори” і “Гра престолів”, вперше стала мамою – у неї народилася донька. Дитину зірка народила від свого 37-річного коханого, актора Девіда Оукса.

Радісною новиною Дормер поділилася вчора в подкасті That’s After Life!. Як виявилося, дівчинка з’явилася на світ ще в січні, а період вагітності випав на локдаун, так що цікаве положення актрисі легко вдалося приховати.

Це було ідеальним рішенням під час пандемії – завагітніти і народити дитину. Напевно, я говорю знайомими фразами. Ймовірно, через 30 років донька буде сидіти в барі і говорити: “Я дитина ковіда”, – поділилася Наталі.

Актриса зізналася, що донька вже змінила її погляди на світ.

Їй всього три місяці, і вона просто велике щастя, але я більше ніколи не буду скаржитися на довгі години зйомок, тому що жити без сну – це зовсім інше. Сон завжди був важливий для мене, і це єдиний недолік. Але природа така розумна, що гормони працюють,- розповіла Дормер.

Засиджуватися в декреті зірка не планує і незабаром збирається повернутися до роботи.

Наталі Дормер і Девід Оукс познайомилися під час роботи в театрі в Лондоні в 2019 році. Дитина стала первістком для них обох.

Читайте також: Белла Торн і Бенджамін Масколо відзначили заручини

Поділись


Новини партнерів