Белла Торн і Бенджамін Масколо відзначили заручини

В кінці березня стало відомо, що 23-річна актриса Белла Торн скоро вийде заміж за свого бойфренда, 27-річного музиканта Бенджаміна Масколо.

Тоді молодий чоловік написав у себе в Instagram, що освідчився коханій, і вона погодилася стати його дружиною. Судячи з усього, затягувати з весіллям вони явно не збираються: підготовка до торжества вже йде повним ходом.

Так, вчора Белла і Бен поділилися з передплатниками фотографіями з вечірки з нагоди заручин. За розмахом вона навряд чи поступалася і деяким весільним торжествам: гостей чекав величезний багатоярусний торт, а сама майбутня наречена змінила за вечір кілька нарядів.

Спочатку вона з’явилася в розкішній червоній сукні Valdrin Sahiti зі шлейфом і високим розрізом. Свій образ Белла доповнила клатчем Roger Vivier, туфлями на високих підборах Le Silla і чокером з ім’ям коханого. Ну а ближче до вечора Торн переодяглася в відверту міні-сукню Tony Ward.

Моя принцеса зробила це реальністю. Краща вечірка з нагоди заручин! Я такий радий розділити з тобою ці особливі моменти. Крім того, можна ми поговоримо про те, наскільки ти шалено красива в цій сукні? Люблю тебе, – написав Бен.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Benjamin Mascolo (@b3nm)

Не можу повірити, що вийду заміж за кохання всього мого життя, – таке послання залишила у себе в блозі Белла.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от BELLA (@bellathorne)

Нагадаємо, що Белла і Бен почали зустрічатися в 2019 році і дебютували як пара на червоній килимовій доріжці Венеційського кінофестивалю. А ось познайомилися молоді люди в мережі – Торн розповідала, що спілкуватися вони почали після того, як вона прокоментувала один зі знімків в Instagram Бена.

Читайте також: Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес вирішили разом повечеряти після розставання

Поділись


Новини партнерів