Батько Брітні Спірс звинуватив її матір в тому, що вона наживається на травмах доньки

Судові розгляди в родині 39-річної Брітні Спірс, пов’язані з опікою над нею, продовжують набирати обертів. Тепер взаємні звинувачення на адресу один одного виставили батьки поп-зірки нульових, колишнє подружжя Лінн і Джеймі Спірс.

Тижнем раніше мама Брітні виступила проти свого колишнього чоловіка Джеймі з вимогою переглянути суму компенсації на адвокатів, яку батько зірки вимагав раніше: на даний момент вона становить 890 тисяч доларів.

Джеймі не залишився в боргу і склав відповідний позов, в якому заявив, що Лінн не брала участі в опіці над Брітні до недавнього часу і не може знати, про які гонорари йдеться. Щоб вразити колишню дружину ще сильніше, Джеймі звинуватив її в тому, що вона наживалася на болю і травмах їх доньки.

В якості підтвердження він згадує мемуари, видані Лінн в 2008 році, під назвою “Крізь бурю: Реальна історія слави і сім’ї в світі таблоїдів” (Through the Storm: A Real Story of Fame and Family in a Tabloid World), в якому мама Брітні розкрила всі подробиці їх непростого життя в той період. За словами Джеймі, публікуючи цю книгу, Лінн думала тільки про особисту вигоду.

У новому судовому позові Джеймі також звинувачує колишню дружину в тому, що вона спеціально затримує судовий процес і привертає багато непотрібної уваги преси.

Нагадаємо, що раніше Лінн Спірс вимагала, щоб суд переглянув витрати, які її колишній чоловік Джеймі нібито витратив на адвокатів, і частину суми (мова про 224 тисячах доларів) негайно відшкодували Брітні. Лінн стверджує, що велика частина цієї суми пішла на “тур по національним медіа” з метою відновити його заплямовану репутацію.

Сама Брітні на тлі цієї історії продовжує боротися за власну свободу. Зірка хоче, щоб її батька Джеймі відсторонили від опіки над нею (таке право у нього є з 2008 року) і офіційно передали його повноваження її особистій помічниці Джоді Монтгомері.

Читайте також: Брітні Спірс повеселилася на весіллі кращого друга свого бойфренда

Поділись


Новини партнерів