Шейк спровокувала чутки про возз’єднання з Купером

Їхні стосунки зуміли затьмарити навіть п’ятирічний роман супермоделі з красунчиком-футболістом Кріштіану Роналду. І це при тому, що спочатку повірити у всю серйозність почуттів знаменитостей шанувальники не поспішали. Але народження спільної доньки Леї все розставило по своїх місцях: між Шейк і Купером дійсно була справжня любов.

Можливо, саме тому фанатам було так важко прийняти розставання пари, яке сталося незабаром після виходу режисерського дебюту Бредлі «Зірка народилася». Тоді головною причиною розриву багато хто називав Леді Гагу, з якою голлівудський актор нібито завів інтрижку просто на знімальному майданчику. Помститися за зраду Ірині її армія шанувальників вирішила досить оригінально, вони заспамили Instagram Гаги мільйоном коментарів.

Екс-закохані свій сімейний розлад не коментували, залишаючи фоловерам маленьку надію на возз’єднання. До речі, останнім часом про довгоочікуване примирення говорили все голосніше, адже Шейк і Купер стали частіше з’являтися разом.

Не так давно знамениті батьки були помічені під час підготовки свята на честь дня народження спільної дитини. Дитячу вечірку Ірина і Бредлі вирішили влаштувати на території особняка актора. Але і це не все. Уже після неї в мікроблозі моделі з’явилося перше фото з іменинницею, яке, судячи з усього, зробив особисто Купер. Збіг?

«Знімок зробив татко», – підписала Шейк.

На фото супермодель виглядає просто карколомно в чорному кроп-топі, подовжених шортах-бермудах і «розірваній» шубі з нової колекції люксового бренду Burberry. Як можна встояти перед такою красунею, ми не знаємо.

Читайте також: Олена Омаргалієва показала, як тренується під час карантину

Поділись


Новини партнерів