Скарлетт Йоганссон поділилася новими подробицями весілля з Коліном Джостом

Минулої осені 36-річна Скарлетт Йоганссон і 38-річний Колін Джост офіційно стали чоловіком і дружиною. Церемонія була закритою і пройшла в будинку голлівудської актриси в передмісті Нью-Йорка, а запрошені на неї були тільки найближчі друзі пари.

Днями Скарлетт вперше прокоментувала своє заміжжя. Зірка зізналася, що настільки інтимним торжество їм довелося робити через пандемію коронавірусу. При цьому в найважливіший день свого життя закохані хотіли максимально абстрагуватися від думок про небезпечний вірус і уявити, що вони зробили це торжество навмисно таємним і закритим, а не обмеженим виключно через заходи безпеки.

Ми спеціально зробили весілля дуже інтимним. Нам хотілося, щоб ця закритість була навмисною, а не вимушеною через численні обмеження. Ми дотрималися всіх протоколів, пов’язаних з пандемією коронавірусу. Було багато рекомендацій, які нам потрібно було прийняти до уваги, щоб все пройшло комфортно і безпечно, – розповіла Йоганссон в бесіді з журналом People.

До речі, раніше коханий актриси Колін Джост зізнався, що брав мінімальну участь у плануванні їхнього весілля. Колін з абсолютним спокоєм довірив організацію торжества Скарлетт, тому що знає, що у неї прекрасний смак.

Я не претендую на звання людини з відмінним смаком, тому дуже радий, що можу покластися в цьому на людину, у якої з цим немає ніяких проблем. Я ніколи не думав, яку сорочку мені одягнути. Віддаю перевагу, щоб хтось мені це підказав, – зізнався Джост.

Колін додав, що ніколи не уявляв в голові весілля своєї мрії, однак завжди бачив у своїх мріях поруч з собою партнера, у всьому схожого на Скарлетт.

Нагадаємо, Скарлетт і Колін почали зустрічатися в 2017 році, а через два роки після цього побралися. У своїх інтерв’ю Джост зізнавався, що раніше боявся шлюбу, однак зустріч з Йоганссон змусила його передумати і змінити погляд на багато речей. Для самого Коліна це перший досвід сімейного життя, а Скарлетт раніше вже була одружена з актором Раяном Рейнольдсом і французьким бізнесменом Романом Доріаком, від якого у неї залишилася семирічна донька Роуз.

Читайте також: Зак Ефрон розлучився з австралійською моделлю Ванессою Валадарес

Поділись


Новини партнерів