Зак Ефрон розлучився з австралійською моделлю Ванессою Валадарес

Джерела зарубіжних видань розповіли, що 33-річний актор більше не зустрічається з австралійською моделлю Ванессою Валадарес, з якою він познайомився минулого літа. До доленосної зустрічі дівчина працювала офіціанткою, паралельно розвиваючись в модній індустрії. Не дивно, що незабаром вона отримала популярність і заповітні контракти.

Інсайдер австралійського таблоїду Daily Mail зазначив, що ініціатором розриву став Зак. Актор прийняв це рішення, дізнавшись, що Ванесса знімається в скандальному реаліті-шоу Netflix – Byron Baes. Жителі Байрон-Бея протестують проти зйомок проекту, побоюючись за репутацію свого міста. Петицію з вимогою бойкотувати сервіс підписали сотні людей.

«Зак дуже хороша людина, якій потрібна щира, не відірвана від життя супутниця. Минулого тижня він відправив Ванессу додому зі зйомок [свого тревел-проекту Down to Earth]. Але, можливо, шанс ще був. Упевнений, останньою краплею стали історії про те, що вона знімалася в Byron Baes і нібито він допоміг їй в цьому», – поділилося джерело.

Чутки підтвердив близький друг Ефрона, радіоведучий Кайл Санділендс. В ефірі KIIS FM він розповів, що зателефонував актору і особисто від нього почув про розставання з Валадарес. Проте, зазначив Кайл, ніякої драми не було.

Читайте також: Кейт Вінслет розповіла про акторську кар’єру доньки Мії

Поділись


Новини партнерів