Екс-бойфренд Гейден Панеттьєр отримав реальний тюремний термін за її побиття

Історія з екс-бойфрендом 31-річної Гейден Панеттьєр, який неодноразово бив її під час їхнього роману, отримала продовження. Стало відомо, що Браяна Хікерсона засудили до 45 днів тюремного ув’язнення.

Крім того, колишнього коханого актриси чекає чотири роки випробувального терміну, а ще він повинен буде в обов’язковому порядку відвідувати курси про шкоду домашнього насильства. Що стосується Гейден, то до неї Браян не зможе наближатися найближчі п’ять років – поліція видала захисний ордер для актриси.

Варто відзначити, що Хікерсон до останнього заперечував свою провину в нанесенні тілесних ушкоджень Гейден Панеттьєр, а також в декількох нападах зі зброєю і залякуванні одного зі свідків екс-коханої.

Нагадаємо, що Гейден Панеттьєр і Браян Хікерсон почали зустрічатися в кінці 2018 року, незабаром після розставання актриси з батьком своєї доньки Кайї Володимиром Кличком (донька актриси живе з Володимиром в Україні). У 2019 Браян вперше сильно побив Гейден. Тоді Хікерсону вдалося уникнути покарання, тому що Панеттьєр пробачила його і дала йому ще один шанс.

Після цього інциденту Браян продовжив піднімати на Гейден руку. Останній раз це трапилося на День святого Валентина в минулому році. Тоді актриса все-таки вирішила покарати бойфренда за всією суворістю закону і звернулася до суду, який пред’явив Браяну серйозне звинувачення. Воно включало в себе 8 пунктів, в тому числі домашнє насильство, напади та інші тяжкі злочини.

При цьому Хікерсон вимагав від Гейден відкликати позов, шантажуючи її публікацією компрометуючих відео з її участю. Однак цього разу Панеттьєр не піддалася на погрози і вирішила йти до кінця. Зірка заявила, що нарешті знайшла в собі сили покласти край цим аб’юзивним відносинам і хоче, щоб її історія допомогла іншим людям, які опинилися в схожій ситуації.

Читайте також: З Джонні Деппа можуть зняти звинувачення в насильстві через брехню Ембер Герд

Поділись


Новини партнерів