З Джонні Деппа можуть зняти звинувачення в насильстві через брехню Ембер Герд

Зірка “Піратів Карибського моря” Джонні Депп не перший місяць намагається оскаржити рішення суду, в рамках якого суддя визнав його винним у фізичному насильстві над колишньою дружиною Ембер Герд. У грудні минулого року Джонні подав зустрічний позов до Ембер і до видавництва The Sun News Group Newspapers, яке назвало Деппа “людиною, що вбиває дружину”. В кінці березня адвокат артиста Джоел Річ попросив колегію “скасувати рішення і призначити новий судовий розгляд”, проте суд вирішив залишити вирок без змін.

Зараз же в мережі бурхливо обговорюють нову і потенційно важливу деталь справи, яка може повернути процес в інше русло. У розпорядженні видання Daily Mail опинилося відео з натільних камер поліцейських з Лос-Анджелеса, які першими за викликом прибули в квартиру зоряного подружжя Джонні Деппа і Ембер Герд. Саме після цього інциденту Герд подала на розлучення в травні 2016 року.

На відео немає ні слідів погрому, ні наслідків бійки, хоча Ембер пізніше публічно заявила, що її чоловік не тільки підняв на неї руку, побив, кинувши в обличчя телефон, але й влаштував погром – розбив все скло і залив червоним вином стіни. Доказом тому, як вирішили ЗМІ і шанувальники Ембер, був синець на обличчі актриси, з яким вона з’явилася перед журналістами через кілька днів після оголошення про розлучення, щоб зробити першу обвинувальну заяву на адресу Деппа. Адвокат Деппа Адам Уолдман впевнений, що нове відео свідчить про брехню колишньої дружини його підопічного і підтверджує невинуватість 57-річного актора.

Свідчення Ембер і її друзів опинилися ще однією грандіозною брехнею,- прокоментував Адам доказ.

Я не ідентифікувала її як жертву домашнього насильства, – значиться в рапорті одного з поліцейських за фактом виклику, чиї слова навів таблоїд.

Читайте також: Стали відомі подробиці розставання Дженніфер Лопес і Алекса Родрігеса

Поділись


Новини партнерів