Доньці “танцюючого мільйонера” ​​Джанлуки Ваккі зробили операцію

У жовтні минулого року італійський бізнесмен Джанлука Ваккі, який прославився завдяки своїм танцям в соцмережах, і його кохана Шерон Фонсека стали батьками – у пари народилася донька, яку вони назвали Блу Єрусалим. Незабаром новоспечені батьки розповіли, що дівчинка з’явилася на світ з патологією – вона народилася з вовчою пащею, і вони прийняли рішення зробити їй операцію в найближчі місяці.

Вчора Джанлука розповів, що на цьому тижні їх з Шерон доньку прооперували, і поділився знімком з лікарні.

Цей тиждень був для нас дуже складним і емоційним, а для неї – особливо. Те, що наша маленька дитина проходить через такі серйозні випробування, як операція, – велике потрясіння для нас. Наш ангел дійсно не перестає нас дивувати! Вона була такою хороброю, спокійною і милою, незважаючи на все це. Я так пишаюся тим, що я її батько!

Зі сльозами на очах я звертаюся до всіх батьків, чиї діти мають проблеми зі здоров’ям! Сподіваюся, що ви завжди будете під захистом. Тепер ми вдома. Ми дуже вдячні і щасливі! – написав він у соцмережі.

Вовча паща  – це розщеплення тканин твердого та м’якого піднебіння. Зовні цю деформацію у доньки пари видно не було але для того, щоб жити нормальним повноцінним життям, хірургічне втручання їй було вкрай необхідно.

Блу Єрусалим стала первістком і для 53-річного Ваккі, і для його 25-річної коханої (за деякими даними, у бізнесмена є доросла дочка, але сам він це заперечує). Роман пари триває вже більше трьох років, але пов’язувати себе узами шлюбу Джанлука і Шерон поки не збираються.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Sharon Fonseca (@sharfonseca)

Читайте також: Alekseev опублікував рідкісне відео з коханою

Поділись


Новини партнерів