Джастін Бібер розповів про проблеми із забороненими речовинами

Джастін Бібер з’явився на обкладинці нового GQ і в бесіді з виданням розповів не тільки про шлюб з Гейлі, а й про проблеми із забороненими речовинами.

Канадський співак заявив, що страждав від залежності кілька років тому. Охоронці періодично заходили в його номер і перевіряли пульс, щоб перевірити, чи живий виконавець. «У мене був мій успіх, але я все ще був нещасний, відчував біль. І у мене все ще є невирішені проблеми. Я то думав, що успіх мені допоможе», – розповів Джастін.

Раніше Бібер, популярність до якого прийшла ще в підлітковому віці, зізнався в документальному фільмі, що у віці 13 років він вперше спробував марихуану.

«Для мене це просто було способом втекти від усього. Я був молодий і експериментував, як і всі в індустрії і світі. У мене було багато грошей, тому навколо мене завжди трималися люди, які від мене чогось хотіли. Вони мріяли вести такий же спосіб життя, як у мене».

До цього музикант писав в Instagram: «Багато людей продовжують говорити, що Джастін Бібер виглядає як лайно на метамфетаміні та інше. Однак їм невідомо, що недавно у мене діагностували хворобу Лайма, причому не тільки її, але й серйозний випадок хронічного мононуклеозу, який відбився на стані моєї шкіри, роботі мозку, енергії і здоров’ї в цілому».

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от GQ (@gq)

Читайте також: Джастін Бібер відверто розповів про проблеми в шлюбі з Гейлі

Поділись


Новини партнерів