Репер DMX помер від передозування

Американський репер і актор DMX (справжнє ім’я – Ерл Сіммонс) помер вчора в США на 51-му році життя. Про це повідомив журнал Rolling Stone з посиланням на його сім’ю.

Ми глибоко засмучені повідомленням, що дорога нам людина померла у віці 50 років в лікарні Вайт-Плейнс в колі сім’ї після того, як протягом останніх декількох днів він був підключений до системи життєзабезпечення. Його музика надихала безліч фанатів з усього світу. Його культова спадщина буде жити вічно, – навело видання цитату із заяви його рідних.

Ерл Сіммонс був госпіталізований ще тиждень тому, 2 квітня. За даними американських видань, у хіп-хоп артиста стався серцевий напад, викликаний сильним передозуванням наркотичних речовин. Він поступив до реанімації в критичному стані, до того моменту кров не надходила в його мозок близько півгодини. Кілька днів він провів у вегетативному стані на апараті життєзабезпечення і помер, не приходячи до тями.

Відомо, що багато років DMX боровся з залежністю. Останній курс реабілітації він проходив в 2019 році. У квітні 2019 року він виступив на недільній службі Каньє Веста на Coachella.

Читайте також: Хлої Кардаш’ян пояснила вимогe видалити її невідредагований знімок з мережі

Поділись


Новини партнерів