Хлої Кардаш’ян пояснила вимогe видалити її невідредагований знімок з мережі

Кілька днів тому в мережу помилково потрапив невідретушований знімок 36-річної Хлої Кардаш’ян, на якому вона позувала в купальнику. Фото Хлоъ не сподобалося, і вона звернулася до своїх помічників, щоб вони зробили все можливе, щоб знімок зник з просторів мережі. Вчора Хлої пояснила, чому вона хоче, щоб ця фотографія була видалена з інтернету.

Це я і моє тіло, невідретошовану і невідфільтроване. Ця фотографія, яка була опублікована на цьому тижні, прекрасна. Але я все своє життя боролася за ідеальне зображення тіла. І коли хтось робить вашу фотографію, яка вам не подобається, зроблена при поганому освітленні або не показує ваше тіло таким, яким воно є насправді, після того, як ви ретельно над ним працювали, а потім ділиться нею зі світом, ви повинні мати повне право просити, щоб нею НЕ ділилися – незалежно від того, хто ви,- пояснила вона.

Зірка додала, що їй все життя доводиться постійно стикатися з глузуванням і осудом, що вона повинна бути ідеальною і відповідати чужим стандартам того, як їй слід виглядати.

“Хлоя – товста сестра”. “Хлоя – потворна сестра”. “Її батько, мабуть, не її справжній батько, тому що вона виглядає зовсім по-іншому”. “Єдиний спосіб, завдяки якому вона могла схуднути, – це операція”, – Хлої навела приклади повідомлень, які вона отримувала.

Кардашьян чесно зізналася, що любить фільтри, хороше освітлення і редагує знімки. Але це її вибір, і ніхто не має права її за це судити.

Точно так само, як я роблю макіяж, манікюр або ношу туфлі на підборах, щоб представити себе світові такою, якою я хочу, щоб мене бачили. І це саме те, що я буду продовжувати робити без всяких сумнівів. Моє тіло, мій образ, те, як я хочу виглядати, і те, чим я хочу поділитися, – це мій вибір. Більше ніхто не повинен вирішувати або судити, що прийнятно, а що ні, – додала вона.

Зірка також провела прямий ефір в Instagram, на якому продемонструвала свою фігуру без фотошопу.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Читайте також: Кім Кардаш’ян офіційно стала мільярдеркою

Поділись


Новини партнерів