Кім Кардаш’ян офіційно стала мільярдеркою

Вчора журнал Forbes вперше включив у список мільярдерів світу 40-річну телезірку Кім Кардаш’ян.

Ще в жовтні статки Кім оцінювалися в 780 мільйонів доларів, але вже зараз вони складають мільярд. Більшу частину такого заробітку Кардаш’ян принесли два її успішних бізнеси – косметична марка KKW Beauty і бренд спідньої білизни та одягу для дому Skims.

Марку KKW Beauty зірка запустила в 2017 році після того, як побачила, наскільки успішною виявилася косметична компанія її молодшої сестри Кайлі Дженнер Kylie Cosmetics.

У минулому році Кім продала за 200 мільйонів доларів 20% KKW Beauty компанії Coty, яка оцінила компанію Кардаш’ян в один мільярд доларів.

Бренд Skims вона заснувала в 2019 році і “вистрілила” з ним під час пандемії, розширивши асортимент і почавши випускати зручний одяг для дому, що було дуже доречним під час ізоляції. Кім володіє контрольним пакетом акцій компанії, яка не розкриває свої доходи.

Звичайно, не варто забувати і про рекламні контракти Кім, а також про її доходи від соцмереж (в одному тільки Instagram у неї більш 213 мільйонів передплатників). Крім того, зірка знімається в популярному сімейному реаліті-шоу Keeping Up with the Kardashians, інтерес до якого особливо зріс на тлі розлучення зірки з чоловіком Каньє Вестом.

У список мільярдерів Forbes потрапляла і молодша сестра Кім – 23-річна Кайлі Дженнер. Однак з’ясувалося, що її статус виявився фейковим. Підрахувавши, що статк Дженнер насправді становлять трохи менше 900 мільйонів доларів, Forbes в травні минулого року позбавив її почесного титулу. До того часу вона носила звання наймолодшого мільярдера у віці до 21 року.

Читайте також: Хлої Кардаш’ян вимагає видалити фото в купальнику без ретуші

Поділись


Новини партнерів