Хлої Кардаш’ян вимагає видалити фото в купальнику без ретуші

Хлої Кардаш’ян робить все можливе, щоб люди не побачили, як її тіло виглядає насправді. У Мережу злили її фото в купальнику без ретуші. Виступаюча за бодіпозитив телезірка залишилася не в захваті, що тепер увесь Інтернет бачив її складки, розтяжки і справжню форму тіла.

«Фотографія Хлої була зроблена під час приватної сімейної зустрічі і помилково опублікована в соціальних мережах без дозволу помічником. Хлої виглядає красиво, але вона, як правовласник, хоче, щоб зображення, не призначене для публікації, було видалене», – написала в заяві представниця зірки Трейсі Ромулус.

Команда Хлої Кардаш’ян сподівається видалити звідусіль цей знімок. Шанувальники дивуються, навіщо телезірці старанно позбавлятися від фото. Багато фанатів похвалили фігуру Хлої, повідомляє Page Six. Тим більше що пару місяців тому вона сама опублікувала знімок, де приховувала свої розтяжки. Мама трирічної дочки Тру заявила, що любить свої особливості тіла.

Тим часом її сестра боїться за власне життя. Кендалл Дженнер поїхала з власного будинку на Беверлі-Хіллс після того, як в її басейні викупався голий чоловік. Крім того, інший незнайомець купив пістолет, щоб застрелити модель.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от @xjdjxxjxxsavvyyy

Читайте також: Брітні Спірс вперше висловилася стосовно документального фільму про своє життя: “Я плакала два тижні”

Поділись


Новини партнерів