Брітні Спірс вперше висловилася стосовно документального фільму про своє життя: “Я плакала два тижні”

39-річна Брітні Спірс довго зберігала мовчання і не коментувала ні документальний фільм Framing Britney Spears про своє життя і кар’єру, ні суспільну реакцію, яку він викликав. Однак вчора вона нарешті висловилася на цю тему.

Моє життя завжди було предметом для спекуляцій. За мною спостерігали, мене засуджували все моє життя. Я завжди була на виду, виступаючи перед людьми. І потрібно багато сил, щоб довіритися Всесвіту з усією своєю вразливістю і беззахисністю, тому що ЗМІ мене завжди засуджували, ображали і збивали з пантелику. І це відбувається і до цього дня. У той час, як життя продовжує вирувати, ми, люди, продовжуємо бути дуже вразливими і чутливими, – написала вона.

Брітні також поділилася думкою про епізод з документального фільму, який з’явився на сервісі Hulu 5 лютого. Співачка зізналася, що не дивилася фільм, але вся ця історія наклала відбиток на її душевний стан.

Я не дивилася документальний фільм. Але з того, що я побачила, мене занепокоїло те, в якому світі мене в ньому представили. Я проплакала два тижні, і я до сих пір іноді плачу, – зізналася Спірс.

Вона додала, що намагається зберегти позитивний настрій, у чому їй допомагають танці, і зазначила, що досконалість – це не про неї.

Я тут, щоб поширювати доброту, – додала вона.

Нагадаємо, що у фільмі центральне місце було приділено битві Брітні з її батьком Джеймі за опікунство. Зірка домагається в суді, щоб її батька остаточно усунули з посади опікуна, яку він займає з 2008 року.

Шанувальники Брітні, які всерйоз за неї переживають і наполегливо вимагають надати їй повну свободу дій, висловили сумнів стосовно того, що цей коментар в своєму інстаграм дійсно писала сама зірка.

Можеш наступного разу записати відео, як ти кажеш це сама? Я хочу вірити, що це дійсно твої слова, а не когось іншого, – пишуть їй фоловери.

Читайте також: Шерон Стоун заявила, що пластичний хірург збільшив їй груди без її згоди

Поділись


Новини партнерів