Шерон Стоун заявила, що пластичний хірург збільшив їй груди без її згоди

Уже сьогодні в продаж надійдуть мемуари 63-річної Шерон Стоун The Beauty of Living Twice, в яких актриса поділиться подробицями особистого і творчого життя. Але деякі уривки з книги можна прочитати в мережі вже зараз.

Так, в ній Стоун розповіла, що перенесла операцію по відновленню грудей, після того як в 2001 році їй видалили дві доброякісні пухлини. За словами актриси, вони були просто величезними – більшими, ніж її груди. Але коли Шерон прокинулася після операції, вона виявила, що хірург поставив їй великі грудні імпланти.

Коли з мене зняли бинти, я побачила, що мої груди більше на чашку. Лікар сказав, що вона краще підходить до розміру моїх стегон. Він змінив моє тіло без мого відома і згоди, – зізналася вона.

А коли актриса запитала лікаря про розмір її грудей, він відповів, що думав, що вона буде краще виглядати з великими грудьми.

У мемуарах Шерон також написала про інсульт і крововилив в мозок, які вона пережила в 2001 році у віці 43 років. Лікарі сказали їй, що вона була на волосок від смерті.

Проте Стоун одужала і зробила перерву в акторській діяльності, займаючись відновленням здоров’я. Але в інтерв’ю Variety в 2019 році вона сказала, що інсульт сильно вплинув на її кар’єру. Зірка фільму “Основний інстинкт” протягом семи років відчайдушно намагалася знайти роботу, а також позбулася права опіки над своїм прийомним сином Роеном.

Люди були дуже жорстокі по відношенню до мене. Я не думаю, що хтост розуміє, наскільки небезпечний інсульт для жінок і що потрібно, щоб одужати. Мені довелося перезаставляти будинок. Я втратила все, що мала, – говорила вона.

З тих пір Стоун налагодила відносини зі старшим сином, якому зараз 20 років, і живе разом з ним і двома іншими своїми прийомними синами, 15-річним Лердом і 14-річним Квінном.

Читайте також: Вуді Аллен відповів на звинувачення в розбещенні прийомної доньки Ділан Ферроу

Поділись


Новини партнерів