Вуді Аллен відповів на звинувачення в розбещенні прийомної доньки Ділан Ферроу

Сімейний скандал за участю Вуді Аллена ось уже багато років залишається в центрі уваги преси. Нагадаємо, що мова йде про звинувачення режисера в розбещенні прийомної доньки Ділан Ферроу, якій на той момент було сім років.

У справі регулярно з’являються нові подробиці і свідчення сторін, а не так давно на HBO вийшов документальний фільм “Аллен проти Ферроу”. Це знову підігріло інтерес до теми, і канал CBS випустив в ефір інтерв’ю з Вуді Алленом, яке було записано ще в минулому році, коли вийшли мемуари режисера, але не було оприлюднено досі. У ньому він прокоментував звинувачення Ділан.

Я вірю, що вона так думає. Вона була хорошою дитиною. Я не вірю, що вона це вигадує. Я не вірю, що вона бреше. Я вірю, що вона вірить в це,

– сказав Аллен, який довгий час стверджував, що Ділан робила свої заяви під тиском матері і колишньої дружини Вуді, актриси Мії Ферроу.

Нагадаємо, що вперше звинувачення на адресу режисера прозвучали якраз під час шлюборозлучного процесу в 1992 році. Аллену не було пред’явлено звинувачення, хоча прокурор Коннектикуту тоді заявив, що існує ймовірна причина для порушення кримінальної справи.

Навіщо це чоловікові 57 років? Я ніколи не був звинувачений ні в чому в моєму житті, і раптом я піду на таке із семирічною дівчинкою посеред суперечки за опіку в будинку Міа. Це просто лежить на поверхні, я навіть не думав, що це потребує будь-якого розслідування, – заявив 85-річний режисер.

Ніщо з того, як я поводився з Ділан в своєму житті, не може бути витлумачено так. Це абсурдно, і все ж осад залишився. І вони як і раніше вважають за краще чіплятися: якщо не за ідею, що я приставав до Ділан, так за саму можливість, що я міг приставати до неї, – зазначив Аллен в інтерв’ю.

У чотирьохсерійному документальному фільмі HBO Ділан розповіла про “інтенсивну” і “виснажливу” увагу, яку звертали на неї в дитинстві незабаром після того, як вона звинуватила Аллена в сексуальному насильстві над нею. З нею було проведено дев’ять співбесід протягом трьох місяців, що, за словами Ділан, залишило у неї відчуття, ніби вона “бреше”, адже їй довелося неодноразово захищати свої свідчення.

Якщо я говорила іншими словами, то мені говорили, що я непослідовна, якщо я використовувала ті ж самі слова, які використовувала кожного разу, то вони вважали, що мене натренували, – сказала Ділан.

Так як інтерв’ю Аллена було записано раніше, то в ньому немає конкретних коментарів щодо висловлення Ділан у фільмі, але в лютому цього року Аллен і його дружина Сун-І Превін (раніше вона також була його прийомною дочкою) виступили із заявою, в якій різко розкритикували документальний фільм HBO, назвавши його “грубою роботою, пронизаною брехнею”.

Цих документалістів не цікавила правда, – говорилося в заяві 85-річного Аллена і 50-річної Превін, наданій ЗМІ.

Поділись


Новини партнерів