Кріссі Тейген кардинально змінила колір волосся

35-річна Кріссі Тейген поділилася в своєму Instagram результатами чергової б’юті-трансформації. Модель пофарбувала волосся в ніжний пастельно-рожевий відтінок і показала весь процес перевтілення в своїх Сторіс.

Спочатку Кріссі опублікувала фото з перукарні з фольгою (на цьому знімку зірка, до слова, відобразила і свої оголені груди, прикриті одним смайлом) на голові, а потім продемонструвала вже фінальний результат.

Тейген не уточнила, з якою метою зважилася перефарбуватися в полуничний блонд: просто за своїм бажанням стати трохи яскравіше до весни або ж заради чергової фотосесії. Можливо, Кріссі просто надихнулася прикладами Хіларі Дафф і Шакіри, які раніше також змінили свої звичні кольори волосся на більш екзотичні.

До слова, це вже не перша б’юті-трансформація Кріссі Тейгее за останні місяці. Модель взагалі досить часто експериментує з довжиною волосся, використовуючи накладні пасма, тимчасово перефарбовує волосся в яскраві відтінки і приміряє перуки.

До речі, за кілька днів до цього перевтілення Кріссі дала велике інтерв’ю журналу People, в якому розповіла про догляд за собою. У бесіді із зіркою мова зайшла і про її фігуру. Кріссі зізналася, що в цей період свого життя (не так давно вона пережила викидень і досі перебуває у стресовому стані з цього приводу) не сидить на дієтах і дозволяє їсти собі все, що вимагає її організм.

Я думаю, що в цей момент мого життя мені важливо насолоджуватися простими речами. Я їм, коли захочу, тому що, якщо я цього не зроблю, то збожеволію. Я ніби ставлю розум вище мого тіла. Якщо це зробить мене щасливою і принесе задоволення, то я собі це дозволяю, – розповіла Тейген про свій спосіб боротьби з емоційними переживаннями.

Читайте також: Геллі Беррі поділилася новими фото з коханим, якого приховувала кілька місяців

Поділись


Новини партнерів