Геллі Беррі поділилася новими фото з коханим, якого приховувала кілька місяців

54-річна актриса і “Жінка-кішка” Геллі Беррі не любить розповідати про своє приватне життя. Але коли справа починає стосуватися сильних романтичних почуттів, то стає практично неможливо встояти від постів з коханим в стрічці Instagram. Свого нового бойфренда актриса показувала передплатникам букального по частинах. В кінці липня минулого року Геллі опублікувала на своїй сторінці знімок двох пар ніг – своїх і таємничого незнайомця, імовірно, її бойфренда. У серпні в соцмережі актриси з’явилася аналогічна фотографія, тільки тепер ноги були відображені на тлі вікна, в якому виднівся світанок. А вже в серпні Холлі вирішила розкрити інтригу: володар ніг – 51-річний співак і композитор Ван Хант.

Днями актриса нарешті опублікувала першу повноцінну фотосесію з коханим. Вона – в червоній сукні і босоніж, він – в екстравагантному костюмі, і обидвоє дуже щасливі.

Про обранця зірки відомо не дуже багато. Ван народився 8 березня 1970 року в штаті Огайо. Він – мультиінструменталіст, володіє мистецтвом гри на гітарі, бас-гітарі, клавішах, барабанах і саксофоні. За всю свою музичну кар’єру випустив п’ять альбомів, а в 2006 році удостоївся премії “Греммі” в номінації “Краще R & B виконання дуетом або групою з вокалом” за кавер-версію пісні Family Affair, записану спільно з Джоном Леджендом.

Нагадаємо, раніше Геллі Беррі зустрічалася з манекенником Габріелем Обрі, від якого 16 березня 2008 народила доньку Налу. Після розставання Геллі познайомилася з Олів’є Мартінесом. Пара одружилася в 2013 році – за кілька місяців до народження їхнього сина Масео. Про розлучення Холлі та Олів’є заявили в кінці жовтня 2015 року.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Halle Berry (@halleberry)

Читайте також: Кайлі Дженнер кардинально змінила імідж

Поділись


Новини партнерів