Демі Мур з’явилася на обкладинці італійського Vogue

58-річна Демі Мур з’явилася на обкладинці квітневого номера італійського Vogue. Запрошеним редактором номера став дизайнер Кім Джонс, який не так давно очолив жіночий напрямок Fendi, тому не дивно, що своєю героїнею він вибрав саме Демі. Актриса стала головною зіркою його дебютного показу, що відбувся в січні в рамках Тижня високої моди в Парижі.

На обкладинці Мур позує в тому ж вбранні, яке тоді представила і на подіумі. Її поява тоді викликала ажіотаж в мережі – користувачі активно обговорювали зміни в зовнішності актриси. Тоді лінія скул багатьом здалася неприродною, і вони вирішили, що Демі знову вдалася до послуг пластичного хірурга.

Темою того показу стала також творчість письменниці Вірджинії Вульф, і цю концепцію Джонс втілив і на обкладинці. На фото Демі позує з рідкісним виданням з особистої колекції Джонса – романом “Орландо”, який письменниця колись подарувала своїй коханій Віті Секвілл-Вест.

Мені подобається розділити цю чарівну пригоду і подорож з тобою, Кім. У захваті від того, куди це нас приведе, і від того, як розкриється наступна глава, – написала Демі у себе в Instagram, прокоментувавши обкладинку і натякнувши на те, що співпраця з дизайнером продовжиться.

Читайте також: Брітні Спірс вперше висловилася стосовно документального фільму про своє життя: “Я плакала два тижні”

Поділись


Новини партнерів