Меган Фокс і Кортні Кардаш’ян сходили на подвійне побачення з бойфрендами в Лас-Вегасі

Днями папараці посміхнулася удача: їм вдалося зняти Меган Фокс і Колсона Бейкера, а також Кортні Кардаш’ян з новим бойфрендом Тревісом Баркером на парному побаченні. Дружна компанія вирушила на бій в рамках UFC, за підсумками якого визначився чемпіон зі змішаних єдиноборств у важкій вазі.

Бій дві зіркові пари дивилися в Лас-Вегасі: вони зручно розмістилися в VIP-секції, звідки уважно спостерігали за тим, що відбувається. 34-річна Меган і 30-річний Колсон сиділи за одним столиком, а за пару метрів від них влаштувалися 41-річна Кортні і 45-річний Тревіс. Пари жваво реагували на гру і обговорювали між собою особливо яскраві моменти.

І поки закохані спостерігали за тим, що відбувається на октагоні, репортери пильно стежили за ними. Особливо їх увагу привернули Кардаш’ян і Баркер: зірки, про роман яких в пресі стало відомо тільки кілька місяців тому, вели себе як закохані підлітки і буквально не могли відірватися один від одного.

Довгий час зірка реаліті-шоу і барабанщик панк-групи Blink-182 були близькими друзями, і тільки недавно їхні стосунки переросли в романтичні. При цьому приятелі з їхнього кола стверджують, що музиканту завжди подобалася старша сестра зі знаменитого клану Кардаш’ян-Дженнер. Особливо Кортні і Тревіса зблизила любов до дітей. Про це Баркер розповів в недавньому інтерв’ю на шоу Дрю Беррімор.

Я зустрічався з дівчатами, у яких не було дітей. Це було непросто, тому що багато вони не могли зрозуміти. Були питання: “Чому ти не хочеш щовечора вечеряти зі мною? Чому ти не хочеш проводити зі мною кожну ніч?”. Тепер же я зустрічаюся з жінкою, яка є приголомшливою матір’ю і прекрасним другом. З нею мені не доводиться хвилюватися ні про що подібне. Мені навіть подобається нудьгувати за кимось і цінувати проведений разом час, особливо на початку відносин. Думаю, розлука – це навіть корисно, – розповів музикант.

Як у Кортні, так і Тревіса є діти від попередніх стосунків, яким вони приділяють більшу частину свого часу. Так, Кардашьян виховує трьох дітей від колишнього цивільного чоловіка Скотта Дісіка, а у Баркера підростають син і донька, народжені в попередньому шлюбі з фотомоделлю Шенною Моуклер.

Читайте також: Емма Стоун і Дейв Маккері вперше стали батьками

Поділись


Новини партнерів