Емма Стоун і Дейв Маккері вперше стали батьками

32-річна актриса Емма Стоун і її 35-річний чоловік Дейв Маккері вперше стали батьками. Джерела повідомили виданню TMZ, що малюк з’явився на світ ще 13 березня. Хто саме народився у пари – хлопчик чи дівчинка, – поки не уточнюється.

Про те, що пара готується до народження первістка, стало відомо завдяки папараці: в вересні актрису зняли на вулиці в мішкуватому одязі, яка тим не менш не приховала змін в її фігурі: Емма була одягнена в комбінезон і виглядала вагітною. Ну а коли дизайнер ювелірних прикрас Това Малібу написала в інстаграм, що вона особисто бачила пару, і заявила, що актриса точно була вагітна, сумнівів не залишилося майже ні у кого.

З режисером шоу Saturday Night Live Стоун почала зустрічатися більше трьох років тому. Свій роман вони спочатку тримали в секреті, а вийшли разом у світ лише через півтора року після його початку. У грудні минулого року Дейв зробив коханій пропозицію, і вони почали готуватися до весілля. Спочатку зіграти його вони планували в березні 2020 року, проте коронавірус їм це зробити завадив.

Проте, якщо вірити ЗМІ, вони все таки одружилися – обручки на безіменних пальцях лівих рук обох уважна публіка розгледіла ще восени. А з огляду на скритність пари, можна зрозуміти, чому розголошувати цю подію вони не стали.

Читайте також: Alyona Alyona захворіла на коронавірус

Поділись


Новини партнерів