Джонні Депп знову програв у суді Ембер Герд: нові подробиці справи про наклеп

Джонні Депп

Зірка “Піратів Карибського моря” Джонні Депп не втрачає надії оскаржити рішення суду, в рамках якого суддя Ендрю Нікол визнав його винним у фізичному насильстві над колишньою дружиною Ембер Герд. У грудні минулого року Джонні подав зустрічний позов до Ембер і до видавництва The Sun News Group Newspapers, яке назвало Деппа “людиною, що вбиває дружину”. Адвокат артиста Джоел Річ попросив колегію “скасувати рішення і призначити новий судовий розгляд”:

Суддя не вивчив докази сторін з необхідною ретельністю, на яку всі могли б розраховувати. Його висновки – порожні твердження, без пояснення того, як суддя до них прийшов. Він спочатку прийняв для себе той факт, що пані Герд права в своїх висловлюваннях, навіть не розглянувши докази зворотного.

Але спроба провалилася: вчора, через пару днів після засідання, на якому були присутні обидві сторони справи, було оприлюднено рішення – залишити вирок без змін. Суд вирішив, що “звинувачення Герд, в основному, правдиві”, а також визнав правомірність використання виразу “людина, що вбиває дружину” в даній ситуації. Представники Герд заявили, що “задоволені, але жодним чином не здивовані” цим рішенням. А сама Ембер кілька годин тому опублікувала пост такого змісту:

Докази, представлені у британській справі, були переконливими і незаперечними. Повторюю, початковий вердикт, що Депп завдав каліцтва Герд не менше 12 разів, залишивши слід в її житті, був вірний. Сплутані спогади і свідчення Деппа викликані багаторічним зловживанням психотропними речовинами, які не заслуговують на довіру.

Читайте також: Alyona Alyona захворіла на коронавірус

Поділись


Новини партнерів