Інсайдер: Дженніфер Лопес і Алекс Родрігес роблять все можливе, щоб зберегти свої стосунки

51-річна Дженніфер Лопес і 45-річний Алекс Родрігес кризу в своїх відносинах поки ще не подолали, проте вони роблять все можливе, щоб залишитися разом, відзначає джерело видання People.

У суботу колишній бейсболіст вже вдруге за останні кілька днів прилетів в Домініканську Республіку, де співачка і актриса зараз знімається у фільмі Shotgun Wedding.

Він повернувся, щоб провести з нею разом кілька днів. Він дуже старається і хоче, щоб Дженніфер була щаслива, – зазначив інсайдер.

Зйомки Лопес триватимуть ще кілька тижнів, а Родрігес незабаром буде змушений повернутися в Маямі, так як 1 квітня там стартує новий сезон Головної ліги бейсболу. Проте, за словами джерел, пара робить все можливе, щоб для кожного їх відносини були в пріоритеті.

Незважаючи на це, Дженніфер не носить заручальне кільце, яке коханий подарував їй на честь їх заручин на Багамських островах в 2019 році. У всякому разі, на знімках в фотосесії вона позувала без нього.

Про проблеми в стосунках пари стало відомо близько двох тижнів тому. Тоді західні ЗМІ повідомили, що закохані розлучилися. Однак Алекс і Дженніфер ці новини спростували і зробили офіційну заяву, в якій повідомили, що вони як і раніше разом. При цьому співачка і спортсмен дали зрозуміти, що вони дійсно зіткнулися зі складнощами в своїх відносинах.

За словами інсайдерів, Лопес була рада бачити коханого, коли він прилетів до неї перший раз на зйомки. Папарацці навіть вдалося зняти, як пара цілувалася. Проте говорити про остаточне возз’єднання поки рано.

Як розповіла близька подруга Лопес виданню People, Дженніфер вже півроку роздумувала над тим, щоб розлучитися з Алексом. Але зараз вона, схоже, передумала.

Вона щаслива, що вони з Алексом все ще разом, – ділиться інсайдер.

Алекс Родрігес і Дженніфер Лопес разом вже чотири роки. У них обох є по двоє дітей від попередніх шлюбів, які за час відносин своїх батьків встигли зблизитися і стали справжньою родиною.

Читайте також: Джордж Клуні розповів, як вчить близнюків розігрувати їхню матір Амаль

Поділись


Новини партнерів