Джордж Клуні розповів, як вчить близнюків розігрувати їхню матір Амаль

За останній рік, з початку пандемії коронавірусу, 59-річний актор Джордж Клуні став відвертішим, ніж зазвичай. І за цей час дав уже кілька інтерв’ю, в яких ділиться не тільки акторськими інсайдами, але й деталями з особистого життя.

Так, Клуні вже розповідав, як робив пропозицію Амаль, як його одного разу розіграв Бреда Пітта а з нагоди виходу свого нового фільму взагалі дав інтерв’ю разом з сином Олександром. Місяць тому голлівудський актор чесно розповів про труднощі карантину, які він переживав разом з дружиною і маленькими близнюками, а сьогодні поділився з журналістами кумедними історіями – як, наприклад, він “виховує” Еллу і Олександра.

В ефірі телеканалу NBC News Джордж зізнався, що вчить дітей “жахливим речам”, зокрема, розіграшам:

Вся моя робота насправді полягає в тому, щоб навчити їх жахливим речам. І мені дійсно подобається вчити своїх дітей робити речі, які шокують їх матір… Так, можна взяти шоколадну пасту, покласти її в підгузник і намастити нею ноги. Коли мама заходить в кімнату, вони знімають підгузники, вона відразу говорить їм: “Ой, добре. Зачекайте. Не рухайтеся”. І, поки вона дістає чисті подгузки,вони починають просто їсти цю пасту,

– розповідає зі сміхом батько двох дітей, уточнивши, що першим йому послухав син, а донька перейняла звичку так розігрувати Амаль трішки пізніше. Також Клуні розповів, що навчив дітей вбігати в мамин кабінет з трусами на головах під час судових засідань по відеозв’язку, і, за його словами, “це геніально”. При цьому Амаль поблажливо реагує на подібні витівки і чоловіка:

Вона лише каже: “Правда? І це те, чого вони навчилися сьогодні?”… Найгірше, що ви можете зробити, – залишити мене наодинці з ними надовго, тому що те, чого я їх вчу, просто жахливо.

Читайте також: Злата Огнєвіч вразила архівною світлиною зі свого дитинства

Поділись


Новини партнерів