Адвокати Брітні Спірс просять суд призначити помічницю її батька Джоді Монтгомері постійним опікуном співачки

Колишній менеджер Брітні Спірс заявив, що вона може залишитися під опікою до кінця життя

У вересні 2019 року батько Брітні Спірс Джеймі передав свої опікунські повноваження помічниці – Джоді Монтгомері. За станом здоров’я він на певний час вирішив піти з цієї посади (опікуном своєї доньки Брітні він був з 2008 року). З Джоді Брітні чудово порозумілася і тепер через суд хоче домогтися того, щоб вона залишилася її постійним опікуном.

Як повідомляє видання People, 39-річна зірка попросила звільнити свого батька Джеймі з поста її постійного опікуна, а замість нього призначити на цю посаду Джоді Монтгомері. Її обов’язки включають в себе наймання працівників і охорони, спілкування з медичними працівниками від імені Брітні, а також перегляд заборонних наказів, які можуть знадобитися зірці. Монтгомері також має право обмежувати візит тих, хто відвідує Брітні, за винятком її адвокатів.

Минулого літа Брітні також подала в суд документи, в яких говорилося, що вона рішуче проти того, щоб батько був її єдиним опікуном з фінансових питань. Восени було прийнято рішення розділити обов’язки між Джеймі і трастовим фондом Bessemer Trust Company.

Адвокати батька зірки при цьому наполягають, що Брітні перебуває зі своїм батьком в чудових стосунках і не заперечує проти того, щоб він залишався її опікуном.

На початку пандемії вони провели час разом з іншими членами сім’ї в Луїзіані. Брітні і Джеймі разом їздили в далекі поїздки. Вони грали і працювали в сімейному саду. Щовечора Джеймі готував місцеву їжу, яку родина їла разом. За весь цей час Брітні ніколи не говорила батькові таких слів. Вона ніколи не просила його відійти в сторону,
– відзначала адвокат Джеймі Спірса Вівіан Торін.

Сама Брітні при цьому жодного разу публічно не коментувала судові розгляди зі своїм батьком – інсайдери кажуть, що поки вона до цього не готова.

Читайте також: Брітні Спірс привітала бойфренда Сема Асгарі з днем ​​народження і влаштувала танцювальний батл

Поділись


Новини партнерів