Брітні Спірс привітала бойфренда Сема Асгарі з днем ​​народження і влаштувала танцювальний батл

3 березня бойфренд 39-річної Брітні Спірс Сем Асгарі відсвяткував своє день народження. Йому виповнилося 27 років. Привітала зірка його не тільки особисто, але й в своєму інстаграм, опублікувавши в Сторіс його знімок з романтичним підписом.

З днем ​​народження, малюк! – привітала вона коханого.

Але на цьому віртуальні привітання від Спірс не закінчилися. Вона вирішила викликати коханого на танцювальний батл і, одягнувши білий халат, станцювала у ванній кімнаті під свою пісню Toxic. Потім те ж саме зробив і Сем.

З днем ​​народження чоловіка, який завжди змушує мене сміятися. У кого вийшло краще?- поцікавилася вона у шанувальників.

Фоловери Брітні від її челенджу залишилися в захваті і відзначили, що вони з Семом обидвоє чудово впоралися із завданням.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Britney Spears (@britneyspears)

З Семом Асгарі Брітні Спірс зустрічається вже більше чотирьох років. Вони познайомилися на зйомках її кліпу на пісню Slumber Party і деякий час зберігали свої відносини в таємниці.

За інформацією джерел з оточення співачки, вона б уже давно вийшла заміж за Сема. Однак через те, що Брітні і раніше знаходиться під опікою свого батька і все ще бореться за звільнення від неї, зробити цього вона не може. Коханий зірки в усьому її підтримує і публічно виступає проти свого потенційного тестя.

Для мене важливо, щоб люди зрозуміли, що я не відчуваю ніякої поваги до того, хто намагається контролювати наші відносини і постійно створює перешкоди на нашому шляху. По-моєму, Джеймі – повний придурок, – сказав він.

Читайте також: Брітні Спірс поділилася рідкісним знімком з синами

Поділись


Новини партнерів