Брітні Спірс поділилася рідкісним знімком з синами

Від шлюбу з Кевіном Федерлайном у 39-річної Брітні Спірс є двоє синів: 15-річний Шон і 14-річний Джейден. Після розлучення батьків вони залишилися жити зі своїм батьком. Але Брітні намагається якомога частіше з ними бачитися, хоча і рідко показує їх в соцмережах. Однак на те, як з’ясувалося, були підстави – Шон і Джейден, за її словами, до недавнього часу не дуже хотіли світитися в її блозі.

Вчора зірка поділилася рідкісними кадрами з синами і зазначила, що час летить дуже швидко.

Як же летить час! Мої хлопчики вже такі великі! Це важко для будь-якої мами, але особливо для мами хлопчиків, – те, як швидко ростуть діти. Мені дуже пощастило, тому що мої діти – справжні джентльмени і дуже добрі. Я не публікувала їх фотографії, тому що вони знаходяться в такому віці, коли хочуть самовиражатися, і я це повністю приймаю. Але нарешті вони дозволили мені опублікувати фото, – написала зірка.

У вересні 2019 року Брітні Спірс отримала 30% опіки над дітьми після інциденту між її старшим сином Шоном і батьком Джеймі, який з 2008 року був її опікуном. Нагадаємо, що тоді колишній чоловік Брітні звинуватив Джеймі Спірса в побитті Шона.

За словами інсайдерів, з матір’ю у Джейдена і Шона прекрасні відносини, вони її дуже люблять. Вони живуть разом з батьком, але час від часу бачаться з Брітні – спеціально встановленого графіка зустрічей у них немає. Втім, зараз вони вже помітно виросли і вибирають друзів замість батьківської компанії.

Вони рідко відвідують маму і ще рідше залишаються на ніч, так як вони вже підлітки: їм цікавіше проводити час з друзями, – сказав інсайдер.

За його словами, вони також обізнані про фанатський рух на підтримку їх матері #FreeBritney і про її судовий процес про опікунство з їх дідом, з яким вони обидвоє не ладнають.

Читайте також: Адвокат батька Брітні Спірс прокоментувала документальний фільм про співачку: Джеймі врятував життя своїй доньці

Поділись


Новини партнерів